VentAir
Čistenie kuchynského odsávania
Väčšina stravovacích zariadení sú vybavené extrakčným systémom, ktorý slúži na kontrolu nazhromaždených tepelných, parných a mastných emisií v priestoroch kuchyne.
Filtre v odsávačoch pár slúžia dobre ako “prvá obraná línia” proti ukladaniu mastnôt, ale stále umožňujú menším časticiam prejsť až do vzduchotechnického extrakčnému systému.Tie sa časom nazhromaždia a môžu predstavovať problémy z hľadiska hygieny a požiarneho rizika. Zatiaľ čo filtre a odsávaće pár sú na pravidelné čistenie ľahko dostupné aj pre kuchynský personál, vzduchotechnický extrakčný systém je spravidla ukrytý nad stropom a môže prechádzať mnohými stenami a poschodiami až po výstupný bod.
Na tieto systémy sa požíva metóda čistenia suchým ľadom alebo pri lepšom prístupe ručné odstraňovanie nečistôt a mastnoty cez čistiace otvory s pomocou vysokorozpustných čistiacich prostriedkov.
O nás
Hlavným zameraním našej firmy je čistenie, ktorým odstraňujeme nazbierané nečistoty z okrúhlych a pravouhlých vzduchotechnických systémov.
kvalita prostredia a ľudské zdravie (prach, baktérie, pliesne a vírusy)
- spotreba energie
- životnosť zariadení
- čistota prevádzok a procesov prevádzaných vo vetranom priestore
- zníženie rizika požiaru a jeho šírenia v rámci vzduchotechnických ciest resp. Potrubí